Varjojen valtiaat

Varjojen valtiaat

Description of book

Kun nuorelle ja kauniille Barbara Müllerille nousee sitkeä kuume, hänet lähetetään Lyypekistä Hollenburgin kylään sukulaisiin parantumaan. Taiteilijuudesta haaveleivalle tytölle muutto kylään on pitkäveteinen koettelemus, mutta onnekseen hän kohtaa Hollenburgin kreivin, mahtavan ja mystisen miehen. Kreivi kiinnittää huomiota Barbaraan välittömästi, ja neito pääsee sukulaisineen tutustumaan myös kreivin omistamaan jylhään kartanoon. Kartanon varjoissa näyttää kuitenkin piilevän jotakin omituista. Kreivin pelottavat koirat, varjojen valtiaat, tuntuvat Barbarasta enteilevän pahaa...

Taiteellinen Barbara joutuu elämänsä seikkailuun kohdatessaan salaperäisen kreivin. Mutta mitä karismaattinen mies oikein piilottelee? Miksi palvelijat sanovat, ettei varjoja sovi uhmata? Tuija Lehtisen romanttinen tarina on julkaistu alun perin nimellä Minna Skog.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.