Viides ratsumies
Upcoming e-book
5/30/2024

Viides ratsumies

Description of book

San Franciscon kaupunginsairaalassa sattuu sarja epäilyttäviä potilaskuolemia. Kun naisten murhakerhon tuoreimman jäsenen Yuki Castellanon äiti kuolee sairaalassa hämärissä olosuhteissa, Yuki ja komisario Lindsay Boxer alkavat penkoa tapahtumia – ja törmäävät vaikenemisen muuriin.

Samalla kun naisten murhakerho jäljittää sairaalan käytävillä vapaana kulkevaa armotonta murhaajaa, saa Lindsay tutkittavakseen toisen järkyttävän murha-aallon, jonka uhreina on nuoria naisia. Riehuuko San Franciscossa kaksi sarjamurhaajaa?

Viides ratsumies jatkaa James Pattersonin nopeatempoista rikossarjaa, jossa neljä naista ratkoo yhdessä kylmäverisiä murhia San Franciscossa. Useat sarjan kirjoista ovat olleet New York Times Bestseller-listalla, ja sarjasta on tehty myös tv-sarja Naisten murhakerho.

Yhdysvaltalainen James Patteron on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä jännityskirjailijoista. Patterson on Guinness World Record -listalla eniten #1 New York Times -bestsellersijoituksia keränneenä kirjailijana, ja hänen kirjojaan on myyty yli 400 miljoonaa kappaletta. Patterson tunnetaan erityisesti rikossarjoistaan Alex Cross ja Naisten murhakerho.

E-book

Finnish