Auttamistoimisto Luna ullakolla (e-äänikirja)

Auttamistoimisto Luna ullakolla (e-äänikirja)

Lukupalat

Description of book

Auttamistoimisto Luna saa liian vaarallisen tehtävän!

- Tarvitaanko täällä apua? Auttamistoimisto Luna etsii taas uusia asiakkaita hauskassa ja helppolukuisessa Lukupalat-sarjan kirjassa.

Auttamistoimisto Luna luulee saaneensa TO-DEL-LA helpon keikan, kun huoltomies pyytää heitä kiipeämään kerrostalon vintille sulkemaan ikkunan. Mutta kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää, eivätkä ikkunatkaan avaudu ihan itsestään. Asuuko joku salaa ullakolla? Eipä aikaakaan, kun lapset ja Luna-hamsteri ovat päätyneet hurjaan takaa-ajoon pitkin katonharjaa!

Helppolukuinen Auttamistoimisto-sarja kertoo neuvokkaista lapsista, Annikista, Yasminista ja Mirosta, jotka auttavat tarpeen tullen kaakaopalkalla - ja tulevat siinä sivussa ratkaisseeksi pankkiryöstön ja vankikarkurin tapauksen.

Tuutikki Tolonen on kirjailija, lasten ja nuorten sanataideopettaja sekä lasten kirjallisuuslehden toimittaja. Hän on kirjoittanut satukokoelman Joulusatuja (Tammi, 2013) sekä Arvid Lydecken-palkinnolla palkitun lastenromaanin Mörkövahti (Tammi, 2015). Lisäksi hän on kirjoittanut lastenromaaneja ja kuvakirjoja yhdessä Eppu Nuotion kanssa ja saanut sanataidekasvatustyöstään lastenkulttuurin valtionpalkinnon vuonna 2001. Hän on syntynyt Suomussalmella ja asunut Oulussa, Argentiinassa ja Helsingissä.Christel Rönns (s. 1960) työskentelee freelance-kuvittajana ja graafisena suunnittelijana Helsingissä. Hän on taiteen maisteri Taideteollisen korkeakoulun graafiselta linjalta ja hänellä on myös opintoja Teknillisessä korkeakoulussa arkkitehtuurin linjalla. Rönnsin puoliso on kuvittaja ja graafinen suunnittelija Saku Heinänen. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta.

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Auttamistoimisto Luna ullakolla (e-äänikirja)