Brunssia ja moniorgasmeja - eroottinen novelli

Brunssia ja moniorgasmeja - eroottinen novelli

Description of book

"Aurinko paistoi sisään ikkunasta ja valaisi brunssipöydän, joka oli katettu kukkuroilleen. Pöydällä, ikkunalaudoilla ja lattialla olleiden kauniiden kukkien tuoksu kilpaili huomiosta Rinan vasta leivottujen sämpylöiden kanssa. Suurissa kannuissa oli appelsiinimehua, kahvia, maitoa ja jääkylmää vettä. Kirkkaansiniset ja oranssit keramiikkavadit olivat täynnä rapeita croissanteja, paahdettua leipää, mehukkaita omenoita ja kiinteitä päärynöitä. Leivän päällisiä pöydässä oli runsaasti: juustoa, mustikkamarmeladia, makkaraa. Pienelle, kiiltävälle hopeatarjottimelle erilaisten herkkujen keskelle Rina oli asetellut kaiken kokoisia ja värisiä vibraattoreita. Neljä naista saisi nyt nauttia kaikesta, mitä oli tarjolla."

Pornoalalla työskentelevä Rina on uteliaan miespuolisen kaverinsa innoittamana kutsunut kolme puolituttua naista hieman tavallisesta poikkeavalle brunssille. Tarkoituksena on keskustella moniorgasmeista ja perehtyä niihin lähemmin. Estottomat naiset jakavat auliisti kokemuksiaan ja mieltymyksiään niin kumppaneista kuin apuvälineistä, kunnes tulee aika siirtyä makuuhuoneen puolelle höyryävän kuumien kenttätutkimusten pariin.

Nimimerkin Beatrice Nielsen taakse kätkeytyy kokenut kirjoittaja ja toimittaja. Naapuriavun lisäksi hän on julkaissut muun muassa eroottisen novellin Brunssia ja sarjaorgasmeja.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Brunssia ja moniorgasmeja - eroottinen novelli