Det bunnløse havet
Upcoming book

Audiobook & E-book: 7/15/2024

Det bunnløse havet

Description of book

Etter et halvt års rusavvenning er Erik Sandström i ferd med å komme seg på beina igjen. Avholdenheten er borte, men tiden på behandlingssenteret har satt sine spor, og det går noen famlende første uker på ambulansestasjonen før hverdagen begynner å rulle igjen. Men en regnfull kveld dukker det plutselig opp en gråtende kvinne fra fortiden i trappeoppgangen hans - Sara. Erik vet at hun har vært innlagt på sykehus, og før hun rekker å forklare hva hun vil, blir hun hentet av to politimenn og kjørt tilbake til Gävle psykiatriske sykehus' døgnavdeling. Det eneste hun egentlig kan si, er at hun trenger Eriks hjelp, men når han prøver å finne ut hvorfor Sara er innlagt mot sin vilje, er det ingen som vet. En kveld kommer det en mystisk telefonsamtale fra en sykepleier på Saras avdeling. Han vitner om en beskyttet verden der en narsissistisk psykiater styrer med jernhånd, men dagen etter samtalen blir den samme sykepleieren funnet død. Erik bestemmer seg for å finne ut sannheten. Og jo nærmere han kommer den, jo farligere blir det. Både for ham selv og for de rundt ham ...

"Det bunnløse havet" er den tredje boken i serien om Erik Sandström, en ambulansesykepleier med et mildt sagt komplisert liv. Sammen med vennen politimannen Patrik Andréasson og den kaudervelske Tomas Svensson tar han fatt på nok en kriminalsak med Gävle som åsted.
Mikael Ressem (f. 1979) har lang erfaring innen det medisinske feltet. Allerede i tjueårene begynte han som ambulansearbeider, utdannet seg til sykepleier og jobbet deretter i en årrekke som leder i ambulansetjenesten.

AudiobookE-book

Norwegian