Engledræberen

Engledræberen

Description of book

Nervepirrende krimiserie om psykologen Alice Quentin, der hjælper Londons politi med at sætte en række brutale seriemordere bag tremmer.

En bankmand findes død, og ved første øjekast ligner det et selvmord. Men en håndfuld hvide fjer og et billede af en engel i mandens lomme peger på en forbrydelse. Mens en hedebølge skyller ind over England, har en morder udset sig en række ofre i Londons finansdistrikt. En forsmået engel er opsat på at få hævn. Men hvorfor disse ofre? Hvad er deres synder?

Psykolog Alice Quentin lovede sig selv, at hun aldrig ville involveres i en politiefterforskning igen. Hun arbejder med de levende, ikke de døde. Men hun skylder efterforskeren Don Burns en tjeneste. Da deres seneste samarbejde resulterede i en hospitalsindlæggelse, var han den eneste, der blev ved hendes side. Desuden har arbejdet givet ham ar på sjælen, så hvordan skulle hun kunne afvise ham nu, hvor han beder om hendes hjælp?

Jagten på morderen leder Alice og Don dybt ind i det forgiftede hjerte af én af verdens største finanscentre. Et sted, hvor penge er vigtigere end menneskeliv, og hvor ingen har rene hænder …

Engledræberen er andet bind i serien.