Ett globalt krig

Ett globalt krig

Description of book

Klockan är 03.14 den 22 juni 1941. Längs en 180 mil lång linje från Östersjön i norr till Rumänien i söder väntar tyska soldater, redo för strid. Minuten därpå bryter helvetet lös. Luftwaffes flygplan sätter kurs mot mål bakom Röda arméns linjer, och artilleriet öppnar eld. Tyskarnas fruktade stridsvagnar följer efter – som spjutspetsen i Operation Barbarossa, Hitlers angrepp på Sovjetunionen.

Med 3,7 miljoner soldater är invasionen historiens hittills största. Redan efter några veckors strider ser resultatet ut att bli ännu ett exempel på det tyska blixtkrigets effektivitet. Stad efter stad erövras.

Tredje delen i serien "En värld i krig" följer axelmakternas offensiv i den konflikt som under 1941 utvecklas till ett världskrig.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Ett globalt krig