Karkeakirjallisuuden kuulapäät K1/J10

Karkeakirjallisuuden kuulapäät K1/J10

Description of book

Jakso 10: Italian mafia

Mitä seuraa, kun kaksi suorapuheista nahkanuppia pannaan samaan studioselliin seulomaan maailman kovimpia rikollisjärjestöjä?

Karkeakirjallisuuden kuulapäissä entinen konna ja nykyinen kirjailija Mika ”Immu” Ilmén sekä nykyinen kirjailija, ainakin toistaiseksi kaidalla tiellä pysytellyt Juha Vuorinen tulkitsevat selliseinäkirjoituksia ja hyppäävät eri maiden kovimpien rikollisjärjestöjen raakaan maailmaan. Kauden viimeisessä jaksossa ruoditaan Italian mafiaa. Onko Italian mafia edelleen kaikkien rikollisjärjestöjen pastantuoksuinen isoäiti vai ovatko ’Ndrangheta, Cosa Nostra ja Camorra menettämässä vuosisataista asemaansa rikollismaailman aatelisina?

Vuorisen ja Ilménin johdolla lauotaan kaiken maailman rosvoille armonlaukauksia, mutta pääsääntöisesti vain sanallisesti.

Mika Ilmén (s. 1971) on entinen moottoripyöräkerholainen, kuntosali- ja portsariyrittäjä sekä vapaaottelija-ammattilainen.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Finnish