Livor mortis
Upcoming audiobook
10/15/2024

Livor mortis

Description of book

I ett sommarstugeområde skjuts en ökänd brottsling. När han kommer in till akutmottagningen är det kirurgläkaren Klara Andersson som tar emot honom. Mannen har fått livshotande skador och Klara kämpar mot klockan för att rädda honom.

Fredrika Ferm är fortfarande sjukskriven från Jönköpingspolisen, men när ett barn försvinner från en förskola börjar hon undersöka vad som skett, och upptäcker snart att det finns en koppling mellan skjutningen och försvinnandet. Trots polisledningens tydliga uppmaningar om att hon ska hålla sig ifrån fallen fortsätter Fredrika, vilket leder till att hon och Klara blir indragna i en historia som visar sig vara långt mer farlig än de kunnat föreställa sig.

"Livor mortis" är den fjärde delen i spänningsserien om Klara Andersson, en ung och ambitiös kirurgläkare som kämpar med att rädda liv i akutsalarna samtidigt som hon dras in i olika mystiska fall.
Serien utspelar sig i samma miljöer som deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och är ett samarbete mellan Mikael Ressem och Ann-Charlotte Persson.