Mord i kräftornas tid
Upcoming book
E-book: 8/21/2024Audiobook: 8/8/2024

Mord i kräftornas tid

Description of book

Kräftmörkret faller allt tidigare om kvällarna över skärgårdsöarna i Bohuslän. När en ung kvinna hittas drunknad i en av vikarna kallas skärgårdspolisen Bill Strand till platsen. Kvinnans kläder hänger i trasor runt hennes sargade kropp, men ledtrådarna de hittar leder ingenvart.

Utöver det kryptiska fallet tampas Bill med att hålla ihop sin familj efter att hans sambo Katarina har lämnat honom för en annan man. Både Bill och hans dotter Freja står inför en påfrestande period i livet. Hon har motvilligt flyttat från området där hon växt upp, och han gör sitt bästa som ensamstående pappa samtidigt som han jobbar med en känslig mordutredning. Bills närmsta kollega Vendela är ett ljus i tillvaron, men var kommer det sluta när jakten på en oåtkomlig mördare driver dem till okonventionella metoder?

Skärgårdspolisen

Precis som i den älskade TV-serien ”Skärgårdsdoktorn” bjuder ”Skärgårdspolisen” in läsaren till en varm, medryckande och spännande berättelse fylld av älskvärda karaktärer och miljöer.

Anna Ihrén har snabbt blivit ett etablerat namn inom den svenska deckargenren och mycket poplär bland läsarna, inte minst för sina rafflande Västkustdeckare. Nu är hon aktuell spänningsserien ”Skärgårdspolisen”, som tar med läsaren på ett nervkittlande och dramatiskt äventyr bland öarna i Bohuslän.

AudiobookE-book

Swedish