När våra läppar möts: 10 erotiska noveller

När våra läppar möts: 10 erotiska noveller

Description of book

I novellen "Varannan vecka" utforskar Vanessa sin nya tillvaro som ensamstående. Ena veckan har hon barnen – andra veckan frossar hon i män och sin egen lystnad. I "Kollektivet" möter vi en grupp människor, kvinnor och män, som lever under samma tak och där allt och alla delas lika. Här finns inga gränser – och passionen är lika fri som den är vild. I "Läkaren och jag" är sekreteraren attraherad av den lika självsäkre som framgångsrike läkaren. Men ska hon våga förföra honom?

I den här novellsamlingen, precis som i författarens första, får vi följa karaktärer som med stor passion omfamnar sin innersta längtan. De njuter och får andra att göra detsamma. Oavsett kön, ålder och sexuell läggning. Karaktärerna älskar och de älskas, något som genomsyrar varje novell. Och de ber varken om ursäkt eller lov att få göra det.

Läkaren och jag - Kollektivet - Paranormal - Valentin - En fri kvinna - Hud - Midsommardröm - DILF - Alla hjärtans dag: Amanda - Varannan vecka

B. J. Hermansson är en av våra mest produktiva och populära författare av erotiska noveller, och har översatts till flera språk. Hermansson låter med skicklighet sina berättelser skifta mellan det rappa och poetiska. Samtidigt inspirerar texternas underliggande ton läsaren att tänka kring, och ifrågasätta, våra etablerade föreställningar. Ofta gällande normer och sexualitet.

"När våra läppar möts" är författarens andra novellsamling.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of När våra läppar möts: 10 erotiska noveller