Pahan vieras

Pahan vieras

Description of book

Pahan vieras
Talo Philadelphiassa isännöi kutsumatonta kuolemaa

1777: Amerikan vallankumouksen vanavedessä "Peto-Bradley" valtaa itselleen Tarleton-Dandridge-kartanon. Hän iskee puukolla Lucy Tarletonia – joka ylenkatsoo sekä hänen kuningastaan että rakkauttaan – ja jättää naisen kuolemaan tämän isän käsivarsille.

Nyt: Päivän viimeisen opaskierroksen jälkeen professori Allison Leigh kiertää lukitsemassa kartanoa... ja näkee kollegansa luhistuneen Bradleyn työpöydälle, pistimellä lävistettynä.

Kummitusten ehkä pitäisi kuulua kauniiseen vanhaan taloon Philadelphiassa, mutta siitä huolimatta Allison Leigh – tarkkaavainen historioitsija – on järkyttynyt, kun ”haamujengi” valtaa Tarleton-Dandridge-kartanon selvittääkseen hänen kollegansa murhan.

Tyler Montague, Krewe of Hunters -ryhmän agentti, tietää kaiken sekä aaveista että historiasta. Allisonin suhtautuessa skeptisesti noviisiin, he kohtaavat toisenkin salaperäisen kuolemantapauksen. Onko "Peto-Bradley" herännyt kuolleista? Vai vallitseeko Tarleton-Dandridge-kartanossa jokin muu pahantahtoinen voima? Vähitellen Allisonin on luotettava Tyleriin, ja yhteistyöllä heidän on selvitettävä, millainen kutsumaton vieras – elävä tai kuollut – on vallannut kartanon. Tai muutoin heidän elämästään tulee historiaa...

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Pahan vieras