Perry Mason: Den hylende hund

Perry Mason: Den hylende hund

Description of book

"Det er et led i en planlagt forfølgelse. Han ved, hvordan jeg reagerer på en hylende hund. Han har anskaffet sig den hund og dresseret den til at hyle. Hunden plejede ikke at hyle, det er bare to aftener siden, at den begyndte. Han gør det kun for at irritere mig og for at irritere sin kone. Hun er syg og sengeliggende, og hunden hyler. Det betyder død i nabolaget."

Perry Mason er vant til at forsvare klienter tiltalt for mord, og han er berømt for sine uforlignelige evner. Derfor bliver han overrasket, da han bliver opsøgt af en mand, der vil hyre ham til noget helt andet. Han vil have ham til at stoppe den politihund, der hyler i genboens hus. Han er nemlig overbevist om, at det er en del af en plan om at drive ham til vanvid. Samtidig vil han have Perry Masons hjælp til at lave et nyt testamente, hvor han lader genboens sengeliggende kone arve alt, hvad han ejer og har.

Perry Mason begynder at mistænke, at hans nye klient ikke er ved sine fulde fem, og han beslutter sig for personligt at besøge den foragtede hundeejer. Nu tager sagen imidlertid en helt ny drejning, for han finder ikke bare liget af en mand, men også liget af en hund. Sagen bliver for alvor mystisk, da han opdager, at den sengeliggende kone er sporløst forsvundet!

"Den hylende hund" udkom første gang i 1934 og er fjerde bog i serien om Perry Mason.

Forsvarsadvokaten Perry Mason forsvarer klienter, der ser ud til at have alle odds imod sig. Sammen med sin effektive sekretær, Della Street, opklarer Perry Mason selv de mest umulige forbrydelser i sin kamp for sine klienter. De talrige bøger om Perry Masons bedrifter er blevet oversat til en lang række fremmedsprog og filmatiseret flere gange.

Erle Stanley Gardner (1889-1970) var en amerikansk jurist og krimiforfatter og skrev bl.a. omkring 80 romaner om forsvarsadvokaten Perry Mason og hans effektive sekretær Della Street. Erle Stanley Gardner blev født i Massachusetts, men boede det meste af sit liv i Californien. Hans romaner og noveller om Perry Mason fik et omfattende publikum og gav stof til film, tv-serier og radiospil.