Reden om bang te zijn (Een Avery Black Mysterie — Boek 4)

Reden om bang te zijn (Een Avery Black Mysterie — Boek 4)

Description of book

Een bijzonder meeslepend verhaal dat de lezer vanaf het eerste hoofdstuk volledig in de ban houdt.” – Midwest Book Review, Diane Donovan (over Eens weg)

Een nieuwe psychologische thriller van de hand van bestsellerauteur Blake Pierce: Reden om bang te zijn (een Avery Black-mystery – boek 4).

Wanneer een lichaam ontdekt wordt onder het ijs van de bevroren Charles River, rekent de politie van Boston wederom op hun meest briljante en controversiële rechercheur, Avery Black, om de zaak op te lossen. Avery ontdekt echter al snel dat dit geen op zichzelf staand geval is, maar dat een seriemoordenaar de straten van Boston onveilig maakt.
Er worden nog meer lichamen gevonden, en ze hebben één ding gemeen: ze zitten allemaal vast in ijs. Is dit toeval of is dit het werk van een gestoorde seriemoordenaar?
De pers zit hen op de hielen en Avery’s leidinggevenden zetten haar onder druk. Deze zaak lijkt op het eerste gezicht zelfs voor een briljante rechercheur als Avery Black onverklaarbaar. Terwijl ze deze psychotische en ongrijpbare seriemoordenaar op de hielen zit, krijgt Avery het ook op persoonlijk vlak opnieuw hard te verduren.
Wat ze aantreft is zelfs voor haar schokkend; het doet haar beseffen dat niets is wat het lijkt en dat duistere kanten soms akelig dicht bij ons komen.

Wederom een zinderende psychologische thriller van formaat. Reden om bang te zijn is het vierde boek in de Avery Black-serie die je gegarandeerd slapeloze nachten zal bezorgen.

Ook het vijfde boek van de Avery Black-serie zal binnenkort verkrijgbaar zijn.

“Een meesterwerk in het thriller- en mystery-genre. Pierce heeft met duidelijk psychologisch inzicht levensechte karakters ontworpen. De lezer kruipt meteen in de huid van de personages en leeft op bijzonder realistische wijze mee met de gebeurtenissen en met de ontwikkelingen die zij doormaken. Een bijzonder spannende verhaallijn en onverwachte wendingen zorgen ervoor dat het boek je tot in de vroege uurtjes wakker zal houden.”
– Books and Movies Reviews, Roberto Mattos (over Eens weg)

What other people think

Reviews of Reden om bang te zijn (Een Avery Black Mysterie — Boek 4)