Talo vuoren huipulla / Viikonloppu Pariisissa / Tyrskyissä tuntematon mies

Talo vuoren huipulla / Viikonloppu Pariisissa / Tyrskyissä tuntematon mies

Description of book

Talo vuoren huipulla

Jacqui on pakosalla – työstään lastenhoitajana. Hän ei halua kiintyä uudelleen lapseen vain jotta seuraavassa hetkessä joutuisi eroon tästä. Eräänä yönä hänen on huolehdittava orvoksi jääneestä Maisiesta, ja yöt muuttuvat päiviksi… Viikoiksi… Pian Jacquin sydän on kuitenkin jälleen vaarassa. Hänen sydämensä ei syki ainoastaan Maisielle vaan myös miehelle, ihanalle Harrylle.

Viikonloppu Pariisissa

Floristi Mattie oli "vahingossa" sekoittanut kortit neljästä kukkakimpusta, jotka charmikas ja komea Jack Beauchamp oli tilannut neljälle tyttöystävälleen. Ehkä naiset ymmärtäisivät, millainen naistennaurattaja mies oli! Mutta kun Mattielle valkeni, että vaikutusvaltainen Jack todella voisi sulkea hänen kukkakauppansa, hän ei ollutkaan enää niin tyytyväinen pieneen kepposeensa. Siksi hän tarjoutui tekemään kaiken, mitä mies pyysi. Ja mitä Jack pyysi, oli viikonloppu Mattien kanssa kahden!

Tyrskyissä tuntematon mies

Synkkä hetki miljonääriliikemies Ryan Kingin elämässä: sievä naishengenpelastaja on juuri hinannut hänet turvaan kylmästä merestä! Miksi, miksi hän oli yrittänyt takaisin surffilaudalle karmean moottoripyöräonnettomuutensa jälkeen? Samasta syystä kuin hän haluaa sänkyynsä kuuman, villin naisenkin: näyttääkseen olevansa sama mies kuin ennenkin.

Hengenpelastaja Maddy huomaa syttyvänsä upeasta pelastetustaan! Maddy jää yleensä hyväksikäytetyksi osapuoleksi parisuhteissaan – ehkä on aika vaihtaa kerrankin osia...

E-book

Finnish