V- ja W-tyylillä K8/J10

V- ja W-tyylillä K8/J10

Description of book

Veemiehillä on asiaa

V- ja W-tyylillä -sarjassa Juha Vuorinen ja André Wickström analysoivat maailmanmenoa omintakeisella tavallaan.

Kysy mitä vain, me vastaamme! Kahdeksannen kauden jaksoissa ruoditaan kuulijoiden lähettämiä kiperiä kysymyksiä, kuten miten monen paikan viihdehöylä Juha Vuorinen suhtautuu nykypäivänä Juoppohullun päiväkirjoihin, ja onnistuisiko komedialavojen huuliveikko André Wickström rakentamaan uraa vitseillään Amerikassa.

Kauden aikana käsitellään muun muassa hyvän huumorin tekemistä, pöytälaatikkotekstejä, suolinkaisia, esikuvia, mauttomuuden rajoja, erikoisia kohtaamisia naapureiden kanssa ja ananasta pizzassa.

André Wickström (s. 1976) on viihdemaailman sarkastisen huumorin konkari, joka tuli suomalaisille tutuksi erityisesti W-tyyli-viihdeohjelmasta (2003–2005). Television lisäksi Wickström on esiintynyt niin komedialavoilla kuin elokuvissakin.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailijan uran lisäksi ehtinyt tehdä töitä radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorisen groteskia huumoria voi kuunnella kymmenissä äänikirjoissa ja esimerkiksi Kaunokirjallisuuden karvakuonoissa ja Karkeakirjallisuuden kuulapäissä.

Finnish