Vauvan taikaa / Isyyden suloinen tuska

Vauvan taikaa / Isyyden suloinen tuska

Description of book

Vauvan taikaa
Lastenlääkäri Iris Tennantille Didjan, pikkukaupunki Australian takamailla, on täydellinen paikka paeta maailmaa. Tai olisi, ellei siellä olisi myös uutta työtoveria, tohtori Dex Crawfordia – jota harvoin havaitaan ilman kaunista naisseuralaista käsipuolessa!

Uudelleen uusiksi Iriksen elämä menee, kun hänestä tulee äkkiä orvoksi jääneen tyttövauvan huoltaja. Hän tarvitsee Dexin apua! Kummallisinta kaikessa on pikkuruisen nyytin odottamaton vaikutus sitoutumiskammoiseen Dexiin...

Isyyden suloinen tuska
Syntisen komea ensihoitaja Joe Donatelli vaatii muilta yhtä paljon kuin itseltään, eikä hevin sulata iloisenpirteää Maggie Randallia työparikseen. Mutta pian Maggien apu tulee tositarpeeseen, kun Joe saa hoidettavakseen tyttärensä, josta ei ollut koskaan kuullutkaan. Mitä vannoutunut poikamies muka vauvoista tietäisi?

Maggien suuri haaste on saada Joe uskomaan kykyihinsä isänä. Mutta vielä suurempi haaste on edessä, kun Joe tajuaa pitävänsä onnellisen perheen leikkimisestä. Olisiko hänestä... oikeaksi perheenisäksi?

E-book

Finnish