Vinterens hittebørn

Vinterens hittebørn

Description of book

Nervepirrende krimiserie om psykologen Alice Quentin, der hjælper Londons politi med at sætte en række brutale seriemordere bag tremmer.

Den ti år gamle Ella Williams bliver kidnappet, og man frygter det værste. En seriemorder er på fri fod i London og har allerede dræbt tre piger. Den sidste efterlod han for foden af Foundling Museum, hvor hittebørn tidligere blev anbragt.

Psykolog Alice Quentin ser frem til en pause fra sit hektiske liv i London, da hun bliver sendt til Northwood, et psykiatrisk fængsel for særligt farlige indsatte. Her har Louis Kinsella, Storbritanniens mest ihærdige barnemorder, været indsat de sidste 17 år, og det står hurtigt klart, at nogen har taget fat, hvor han slap. Er Ella Williams kidnapper en copycat? Eller giver Kinsella direkte ordrer til nogen uden for fængslet?

Don Burns beder Alice om at opbygge en relation til den karismatiske morder. Alice tøver ikke – hun vil gøre hvad som helst for at redde et barn. Men Kinsella er langsom til at dele sine hemmeligheder, og tiden er knap, hvis de skal finde Ella Williams i live.

Vinterens hittebørn er tredje bind i serien.