Buchcover für Et eneste åndedrag

Et eneste åndedrag

Buchbeschreibung

En mishandlet kvinde ankommer hos akutmodtagelsen på Hudiksvalls Sygehus. Hun vil hverken sige hvem hun er, eller hvad der er sket. Og snart viser det sig, at mishandlingen ikke er det eneste, der plager kvinden…

Johan Rokka og Janna Weissmann er kollegaer ved politiet i Hudiksvall. Forholdet mellem dem er køligt, efter at Rokka en gang for alle har opgivet håbet om, at de skal blive mere end kollegaer. Men da Janna udsættes for flere angreb, kan Rokka ikke undgå at blive følelsesmæssigt involveret, og deres liv bliver atter flettet sammen. Det viser sig hurtigt, at der er en sammenhæng mellem angrebene på Janna og patienten med de alvorlige symptomer. En sammenhæng med konsekvenser, der rækker langt ud over den lille idylliske by Hudiksvall.

ET ENESTE ÅNDEDRAG er sjette fritstående del af den hyldede serie Mordene i Hudiksvall.

GABRIELLA ULLBERG WESTIN er født i 1973 og opvokset i Hudiksvall. Hun har studeret kriminologi ved Stockholms universitet, og inden hun blev fuldtidsforfatter, arbejdede hun som kommunikationsansvarlig på et af Sveriges største teleselskaber. I dag udgives hendes bøger i seks lande og har solgt i over 300.000 eksemplarer.

HörbuchE-Book

Dänisch