Buchcover für Ett förbud mot mord

Ett förbud mot mord

Buchbeschreibung

Fjärde boken i succéserien om kommissarie Gamache

»För alla som saknar Agatha Christie – och kanske vill ha något ännu bättre.« Jenny Rydqvist, Sydsvenskan

»Louise Pennys deckare om kommissarie Gamache är roliga, kärleksfulla och synnerligen vassa porträtt av framför allt invånarna i den lilla byn Three Pines.« Lotta Olsson, DN

Det är högsommar och den förmögna familjen Finney har samlats på värdshuset Manoir Bellechasse för sin årliga släktträff.

Men i takt med att temperaturen stiger börjar också gamla hemligheter och bittra rivaliteter att komma upp till ytan. Och när värmevågen kokar över till en våldsam nattlig storm, lämnar den ett lik efter sig.

Kriminalinspektör Armand Gamache – som firar sin bröllopsdag på Bellechasse tillsammans med sin hustru – finner sig plötsligt i ett hus fullt av misstänkta. Han tar sig an utredningen. Men vad Gamache inte anar är att detta också kommer att föra honom tillbaka till några av de mörka vråna i hans egen historia…

LOUISE PENNY är en kanadensisk deckarförfattare vars böcker sålt över elva miljoner exemplar på trettio språk. Hennes deckarserie, som fått henne att kallas »en modern Agatha Christie«, utspelar sig i Québec i Kanada med kommissarie Armand Gamache som huvudperson. Louise Penny har vunnit The Barry Award, The Agatha Award för Bästa kriminalroman sju gånger och Anthony-priset sex gånger.

HörbuchE-Book

Schwedisch