Buchcover für Ett olidligt tillstånd

Ett olidligt tillstånd

Buchbeschreibung

"Från en dag till en annan övergick jag från att ha existerat till att bli transparent, män såg mig inte längre, det var som om de gick rakt på, igenom mig.
Det sved, skavde och gjorde ont, men det värsta var när han där hemma raderade ut mig från sitt liv, jag fanns inte längre.
I ett enda ögonblick upphörde mitt liv."

Evas liv som kvinna i övre medelåldern är inte enkelt. Samtidigt som hon är utsatt för vallningar, östrogendepåer och själslig vånda blir hon sviken av sin stora kärlek och livskamrat, Adam. Eva hamnar i ett eget ångestfyllt inferno.
Vad händer om man befinner sig i klimakteriet samtidigt som den äkta mannen sviker? Hur kan man gå vidare och bygga upp sig själv i en sådan situation? Det är inte helt ovanligt att höra hur kvinnor som passerat femtio inte längre är attraktiva på arbetsmarknaden, och hur deras män lämnar dem för yngre kvinnor. Detta kan hända samtidigt som en kvinna går in i klimakteriet och kontentan blir att hon hamnar i Ett olidligt tillstånd.

Maria Fogelberg Nelson (född 1955) är författare och certifierad Stress och friskvårdsterapeut. Hon är egenföretagare inom Stress- kommunikation och gruppdynamik där hon framför allt föreläser ute på företag. Som författare har hon infört en helt ny bokgenre, Klim-Lit, som handlar om medelålders kvinnors svårigheter att hitta sin plattform.

Schwedisch