Buchcover für FUCKUP

FUCKUP

Buchbeschreibung

Möt den svenska helyllekillen som reser till Staterna med en febrig dröm om rikedom och Det Stora Klippet. Men som halkar in i en värld av droger och förvandlas till internationell knarksmugglare vilket kostar honom flera år bakom galler i ett av Sydamerikas helvetesfängelser.

I sina dagboks- och minnesanteckningar gör han upp med sitt förflutna. På en brutalt ärlig och osentimental resa tas lyssnaren med till drogparadisens mörkaste gränder i bland annat Florida, Sydamerika och Costa del Sol.

En speed date med killen som svenska medier missade – som drömde stort men hamnade i en mardröm. Ett liv där varje minut blev en kamp för överlevnad. Men där kärleken till flickvännen lyckades hålla honom vid liv.

"Blev helt knockad, aldrig läst en så ärlig och rå biografi tidigare, helt fri från all form av personförskönande. Och slutorden läste jag med en klump i halsen. Starkt."
Oscar Skagerberg, inläsare

Drömmen om Det Stora Klippet, konsten att överleva i sydamerikanskt fängelse, hur man smugglar knark utan att åka fast och hur många miljoner tjänade han?

Schwedisch