Buchcover für Kiinalainen jumala

Kiinalainen jumala

Buchbeschreibung

Entinen intiaaniasiamies Brennan Ellis on murhattu, ja Juho Helapään toveri Naamioratsastaja aiotaan hirttää murhasta syytettynä. Juho alkaa selvittää tapausta ja saa pian selville, että Ellis oli saanut potkut työstään väärinkäytöksistä epäiltynä, vaikka syypää laittomuuksiin on ollut kauppias Hoffenschneider.

Ruumistakin on mahdotonta tunnistaa varmasti Ellisiksi, koska kasvot ovat tohjona. Entä jos uhri onkin joku muu? Kun Hoffenschneiderin miehet katkaisevat lossin köydet Juhon ollessa kyydissä, häjylle alkaa selvitä, millä keinolla hän voi pelastaa toverinsa hirttotuomiolta.

Kiinalainen jumala kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo historiallisista lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.

Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.