Buchcover für Lektioner i græsk

Lektioner i græsk

Buchbeschreibung

Lektioner i græsk skildrer relationen mellem en kvinde, der har mistet evnen til at tale, og en mand, som er ved at miste synet. Det er en roman, der vækker sanserne, en poetisk kærlighedserklæring til menneskelig intimitet og en visionær undersøgelse af sprogets transformative kraft.

I et klasseværelse i Seoul sidder en ung kvinde og betragter sin græskunderviser ved tavlen. Hun forsøger at tale, men stemmen vil ikke. Hendes underviser, hvis syn svækkes dag for dag, bliver draget af den tavse kvinde, og snart opdager de, at der findes en dybere smerte, som binder dem sammen. I løbet af få måneder har hun mistet både sin mor og forældremyndigheden over sin niårige søn. For ham består smerten i at være vokset op mellem Korea og Tyskland, splittet mellem to kulturer og sprog.

Lektioner i græsk er en fortælling om to almindelige mennesker, der finder hinanden på et tidspunkt, hvor de begge gennemgår en stor personlig krise. Deres historier og livssituationer væver sig ind og ud af hinanden med en overvældende skønhed, mens de sammenbevæger sig fra mørke til lys, fra tavshed til kommunikation.

Autor oder AutorinHan Kang
Sprecher oder SprecherinPernille Lyneborg

HörbuchE-Book

Dänisch