Buchcover für Max S3 - Din framgångsformel som ökar försäljningen snabbt

Max S3 - Din framgångsformel som ökar försäljningen snabbt

Buchbeschreibung

Skulle du vilja ha en framgångsformel som kunde göra dig till en branschens bästa säljare?

En formel som a lltid fungerar ? Vad skulle det innebära för dig om du fick reda på exakt vad du behöver göra för att lyckas? Och fick hjälp att träna på just det du behöver göra?

max S3 är den formel du behöver för att bli en framgångsrik affärsman eller -kvinna, säljare, företagare eller vd. Med den formeln kan du gå från bra till världsklass. Enkelt och konkret får du nycklarna till hur du kan maximera kraften från dom tre S:en och snabbt öka din försäljning. Genom bokens övningar skapar du din egen plan för att lyckas bättre i säljsamtalet, vända kunden från nej till JA och att alltid få bra säljdagar.

Det som du borde våga säga och fråga i dina säljsamtal, men som du idag inte gör, kommer att bli självklarheter. Känslan av att du inte litar på din egen förmåga kommer omvandlas till att du istället utstrålar självsäkerhet när du pratar med dina kunder. Genom att använda kraften i max S3 kommer du få dina kunder att känna att det mest logiska svaret är JA!

I max S3 får du följa tre stjärnsäljare och lära dig hur dom gör för att alltid ligga i topp:

Hur kunde Jenny bli företagets bästa säljare efter bara ett år? Vad var det som gjorde att Hilda kunde ta affären trots att hennes pris låg 500 % högre än sin konkurrent? Varför gjorde Henrik något helt unikt och började öka försäljningen direkt? Och hur kan det komma sig att din marknad egentligen är en motorväg fylld med guldpengar som du borde köra på ett helt nytt sätt? I max S3 får du både konkreta verktyg och fraser att använda direkt. Och ett helt nytt sätt att se på ditt jobb.

Det här är en framgångsformel för DIG!

Schwedisch