Buchcover für Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne.

Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne.

Buchbeschreibung

Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. er en gribende skildring af det moderne Amerika set gennem en familietragedies prisme.
Whitey McClaren er tidligere borgmester og en respekteret mand i det samfund, hvor han bor. Da han en dag standser bilen for at stoppe to politimænd, der brutalt mishandler en mand, ender han med selv at blive angrebet. Den korte tid, han efterfølgende har tilbage af sit liv, tilbringer han på hospitalet, omgivet af sin kone Jessalyn og deres fem voksne børn.

I Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. giver Joyce Carol Oates os historien om, hvordan en familie bliver testet som følge af en tragedie, hvordan båndene mellem familiemedlemmer påvirkes, og hvordan alle reagerer på deres egen måde - mere eller mindre uventet – men den sørgende enke måske på den mest forbavsende måde af alle.


Joyce Carol Oates er siden sin debut i 1963 blevet hædret med et væld af priser og nomineringer. Blandt andet har hun vundet The National Book Award, og hun har været nomineret til Pulitzer-prisen hele fem gange. Senest er hun også blevet tildelt the Jerusalem Prize, som gives til en forfatter, der giver stemme til en vision om menneskelig frihed. Denne pris er tidligere givet til forfattere som Don DeLillo, Susan Sontag og J. M. Coetzee.Joyce Carol Oates er Roger S. Berlind Distinguished Professor på det humanistiske fakultet på Princeton University i USA.På HarperCollins er tidligere udkommet romanen Mit liv som rotte i 2019.E-Book

Dänisch