Buchcover für Nuoret kuolemattomat

Nuoret kuolemattomat

Buchbeschreibung

Nuoruus, unelmat ja sota.

Vuonna 1944 sota ryskyy Suomessa, ja sen keskellä nuoret ihmiset etsivät itseään, paikkaansa maailmassa ja merkitystä elämälle. Millaista on olla kahdeksantoista ja kivääri kädessä Karjalan kannaksella, puolustaa isänmaata kuolemanpelon kourissa ja taistelujen riehuessa ympärillä?

Petteri ja Väiski ovat nuoria sotilaita, jotka kohtalo heittää rintamalle vain hetkeä ennen Neuvostoliiton suurhyökkäystä. Keskellä luotisadetta, tankkien melua ja jatkuvaa hätää ei kukaan pääse helpolla. Mieli ja keho ovat sellaisessa paineessa, ettei niiden ehjänä säilyminen ole lainkaan varmaa. Petterin tyttöystävä Elina on puolestaan Helsingissä lottana, mutta lähtee töihin rintamalle rakkauden perässä. Sodan polttopisteessä Elinaa revitään kahteen suuntaan, kun huoli Petteristä saa kilpailijakseen tunteet, joita majuri Höglund nuoressa naisessa herättää.

Kun kaikki on ohi, millainen maailma nuoria aikuisia odottaa, jos he edes selviävät sodan jaloista hengissä? Onko tulevaisuuteen turvallista kurkottaa, kun taistelun arvet vielä särkevät ja painajaiset valvottavat?

Toni Tuomanen (s. 1969) on suomalainen kirjailija ja sosiaalialan ammattilainen. Hänen esikoisteoksensa, kauhuromaani Kotonakulkijat ilmestyi vuonna 2019.

Autor oder AutorinToni Tuomanen
Sprecher oder SprecherinMarkus Asunta

HörbuchE-Book

Finnisch