Buchcover für Tuhotulva

Tuhotulva

Buchbeschreibung

Härmän häjy Juho Helapää huomaa rantasaunansa edustalla seisoskellessaan, että joen pinta on tavallista matalammalla. Kun Juho palaa saunaan, tulvavesi tempaa rakennuksen töyräältä mukaansa. Onneksi vesi kuljettaa saunan ja sen sisällä kamppailevan häjyn takaisin maankamaralle.

Juuri kun häjy huoahtaa helpotuksesta, kaunis Marjorie ilmoittaa tarvitsevansa majapaikan. Juho antaa neidon nukkua saunatuvassaan mutta ei kysele, onko Marjorie sitä mitä väittää olevansa. Samaan aikaan joukko miehiä rakentaa kylälle uutta, salamyhkäistä pankkia. Härmän häjy Juho joutuu mukaan kiperiin taisteluihin pitäessään huolta omasta ja kotikylänsä turvallisuudesta.

Tuhotulva kuuluu FinnWest-tarinasarjaan, joka kertoo lännensankareista ja -roistoista humoristisesti ja vauhdikkaita juonenkäänteitä säästelemättä.

Härmän häjy Juho Kaaponpoika Helapää vahtii oikeuden toteutumista suomalaisissa lännentarinoissa. Wild Finn kohtaa seikkailuissaan niin paatuneita roistoja kuin pyssysankareitakin.

Tapani Bagge (s. 1962) on monipuolinen ja tuottelias kirjailija, joka tunnetaan kovaksikeitetyistä rikosromaaneistaan. Uransa alkuvaiheilla hän kirjoitti myös lännenlukemisto FinnWestiin.