Buchcover für Vain muutaman huijarin tähden

Vain muutaman huijarin tähden

Buchbeschreibung

Kun uusi kirkkoherra Matias Pohto joutuu kiusalliseen tilanteeseen paikallisten juorukellojen edessä, koko Kuusniemen kunta alkaa kuhista. Tilannetta pahentaa se, että ihastuttava kulttuurisihteeri Suvi Aaltonen liehuu jatkuvasti Matiaksen lähettyvillä.

Mutta mitä ihmettä Kuusniemen kunnallispolitiikkaan kuuluu? Matias ei voi olla huomaamatta, että kunnanhallituksen puheenjohtaja Urmas Hakkarainen on kietonut paikkakunnan pikkusormensa ympärille kierolla juonittelullaan. Onneksi Kuusniemen kesä tarjoaa kirkkoherralle myös Suvi Aaltosen seuraa ja mainioita kommelluksia. Tekevälle sattuu!

Vain muutaman huijarin tähden aloittaa Heikki Luoman humoristisen Kuusniemi-sarjan. Hänen komediansa ovat keränneet televisiossa miljoonayleisön.

Suuryleisön keränneiden Maalaiskomedia-televisiosarjojen hahmot ovat taas täällä! Kuusniemen asukkaiden värikästä elämää seurataan nyt sarjojen käsikirjoittajan Heikki Luoman kirjoittamassa neljän romaanin sarjassa.

Heikki Luoma on suomalainen kirjailija, joka on kirjoittanut niin romaaneja kuin suosittuja televisiosarjojakin. Hänen tarinansa sijoittuvat usein hulvattomasti kuvattuihin maalaiskyliin, joissa sattuu ja tapahtuu.