Buchcover für Valentinssvindleren

Valentinssvindleren

Buchbeschreibung

08.52: Siobhan har glædet sig til sin morgenmadsdate med Joseph. Normalt ser hun ham kun sent om aftenen på sit hotelværelse. Men en morgenmadsdate på valentinsdag må da betyde noget … så hvor er han?

14.43: Miranda håbede, at en valentinsfrokost med Carter ville være den perfekte anledning til at fejre sit nye job. En ny start og et tegn på at hendes voksentilværelse langt om længe er ved at falde på plads: Nu har de også datet i fem måneder, og det er ved at blive seriøst. Men hvor bliver han af?

18.30: Joseph Carter sagde ja til at spille Janes kæreste til en kollegas forlovelsesfest. De har godt nok ikke kendt hinanden særlig længe, men deres venskab er hurtigt blevet lyspunktet i hendes nye liv i Winchester. Joseph lovede at redde Jane i aften. Så hvorfor er han ikke dukket op?

Mød Joseph Carter. Hvis du da kan finde ham …

Valentinssvindleren af Beth O’Leary er en hjertevarm romantisk komedie, som handler om dating, timing og kærlighedens uransagelige veje.

Pressen skriver:

”Valentinssvindleren er en sensation.” Publishers Weekly

”Overraskende og helt fortræffelig. Jeg kunne ikke elske den mere.” – Emily Henry

”Fyldt med både humoristiske og hjerteskærende øjeblikke … en behændigt sammensat romantisk overraskelse om tilgivelse og nye chancer.” – Kirkus Reviews

”Sansen for detaljen giver dybde til hver eneste karakter – selv Joseph får læserne over på sin side – og handlingen med de mange twist holder læserne hen i uvished, samtidig med at de hepper på, at alle får deres lykkelige slutning.” – Publishers Weekly

”Valentinssvindleren er en romantisk komedie serveret med et mysterium.” – PopSugar

Autor oder AutorinBeth O'Leary
Sprecher oder SprecherinKarin Rørbech

HörbuchE-Book

Dänisch