Buchcover für Voittaja vai häviäjä - päätä itse!

Voittaja vai häviäjä - päätä itse!

Buchbeschreibung

Tuntuuko sinusta, että juuri sinun elämässäsi menee kaikki aina päin honkia? Ystävällä on parempi onni parisuhdemarkkinoilla, vanha työkaveri on perustanut menestyvän yrityksen kun sinä puolestaan homehdut edelleen samoissa hommissa... Mikä ihme siinä on, että jotkut vaikuttavat menestyvän elämän kaikilla osa-alueilla?

Terapeutti Pekka Hämäläisen "Voittaja vai häviäjä – päätä itse!" syventyy myönteisen ajattelun voimaan. Jos ihmisellä on kosketus omiin myönteisiin voimiinsa, hän luottaa siihen, että elämä kantaa. Kriisit voi työstää voitoiksi, tavoitteet voi saavuttaa – ja juuri tällaisten ihmisten elämä saattaa näyttäytyä kadehdittavana. Elämänasenne on kuitenkin omissa käsissämme – sinä päätät, oletko voittaja vai häviäjä.

Pekka Hämäläinen on Lappeenrannassa syntynyt kirjailija ja terapeutti, joka on julkaissut 21 mentaalivalmennusta käsittelevää self help -kirjaa. Koulutukseltaan Hämäläinen on teologian maisteri, mutta lisäksi hän on opiskellut muun muassa seksuaali- ja perheterapeutiksi.

Autor oder AutorinPekka Hämäläinen
Sprecher oder SprecherinPanu Vauhkonen