Amanda och Axel

4 Std. 46 Min.
Amanda
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Hur gör man egentligen när man blir ihop - på riktigt? Och kan kärleken överleva trots kriser och bakslag? Den avslutande och fjärde delen i Katerina Janouchs succéserie heter "Amanda och Axel" och handlar om det första förhållandet. Om starka känslor men också om svek. Amanda och Axel är har äntligen blivit ihop. Men vad händer när hjärtat riskerar att gå vilse?

Det är sista sommarlovet innan gymnasiet. Amanda och Axel har varit ihop i tre månader. Det är hur länge som helst, men samtidigt har de knappt hunnit lära känna varandra. Att bara vara kär räcker inte - att vara ihop är ett slags ansvar.

Axel: "Amanda har varit min flickvän i 96 960 minuter. Är vi ihop nu då? På riktigt?"

Amanda: "Orden 'min pojkvän' ligger bra i munnen - att han är min och att jag har rätt till honom på ett sätt som ingen annan människa har."

Men så sätts förhållandet på prov. Artonåriga Olivia, som är Amandas raka motsats, flyttar oväntat in hos Axel och hans mamma. Axel säger att han inte bryr sig, men varför är han då vän med henne på Facebook? Och killen som spanade in Amanda på fiket dyker plötsligt upp i strandkiosken där hon sommarjobbar. Han är flirtig och ganska söt...

"Amanda och Axel" är en frispråkig relationsroman för nykära. Den tillägnas alla kärlekens dårar, men främst dem som älskar på allvar för allra första gången.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Serie:

Teil:

4

Laufzeit Hörbuch:

4 Std. 46 Min.

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

18.11.2021

Verlag Hörbuch:

Bookea

ISBN Hörbuch:

9789189468702