Avancerad Självkänsla : en stadig grund att stå på i ditt liv -Vägledd Självhypnos

Avancerad Självkänsla : en stadig grund att stå på i ditt liv -Vägledd Självhypnos

Buchbeschreibung

Annalena leder mästerligt in dig i trasformationens värld och hjälper dig att integrera dig själv, i din kropp, i ditt rätta jag.
Denna inspelning hjälper dig att hitta dig själv, tilliten till dig själv, kraften, inspirationen, livsglädjen. Den hjälper dig att se dig själv som den stjärna du är. Så att du kan med tillit till dig själv och alla dina förmågor leva ett liv som du älskar. Öppna upp ditt innersta jag och låt dig inspireras av den kraft som finns i dig.
Du själv, människorna runt dig och världen är värd att du nu en gång för alla lever fullt ut och är ditt sanna jag, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund, livet ut.
Denna fantastiska inspelning hjälper dig att bygga en stark grund att stå på för dig själv och ditt liv. Den hjälper dig att bygga upp en stabil självkänsla och självbild om dig själv som gynnar dig och ditt liv.
Du kan med stor tillit njuta av denna inspelning och glädjas åt alla fördelar den för med sig till ditt liv medan du sover. Använd hörlurar och tillåt även deltavågorna hjälpa dig till en djup, trygg och skön sömn.
Avancerad självkänsla ger dig:
Kärlek till dig själv Förhöjd medvetenhet Kreativitet Livsglädje Målmedvetenhet Närvaro Kraft Balans Trygghet Gemenskap Mod Lugn Harmoni

Das denken andere über das Buch

Rezensionen zu Avancerad Självkänsla : en stadig grund att stå på i ditt liv -Vägledd Självhypnos