Björndansen

Bewertung 3.9
21 Std. 31 Min.
646 Seiten
Björndansen
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Allt är inövat. Sekund för sekund. Varje rörelse på plats. Det kommer inte finnas ett enda vittne som kan återge vad som hände. Inte en enda polis kommer hitta spår som leder till gärningsmännen. Efteråt är det berusning och lättnad. En stor guldfiskskål fylld med pengar.
Många år tidigare, tre bröder som svetsas samman medan familjen går sönder. En pappa som lär dem att alltid slå tillbaka, en mamma som vill bryta sig loss.

Björndansenär en roman om den mest hänsynslösa och samtidigt mest uppfinningsrika liga vi sett. Om bankrånarna som kom från ingenstans. Men också om en familj, om broderskärlek som är starkare än allt, om fäder och söner. Om verklighet som blir dikt.

Leo, Felix och Vincent – du kommer aldrig att glömma dem.

Anders Roslund är den första halvan i den framgångsrika och prisbelönta författarduon Roslund & Hellström – dessförinnan redaktionschef på SVT där han startade Kulturnyheterna.

Stefan Thunberg är manusförfattare och ligger bland annat bakom biosuccéer somHamilton ochJägarna 2. Han är också den fjärde brodern som inte deltog i den serie bankrån som Militärligan genomförde och som den här romanen är baserad på.

Björndansenär Roslund & Thunbergs första gemensamma bok.

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

1

Laufzeit Hörbuch:

21 Std. 31 Min.

Seiten E-Book:

646

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

21.5.2014

Verlag Hörbuch:

Piratförlaget

ISBN Hörbuch:

9789164233004

Verlag E-Book:

Piratförlaget

ISBN E-Book:

9789164242341