Dag röd - erotisk novell

19 Min.
13 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

"All min längtan, min lust och känsel har krupit fram ur mitt inre och lagt sig på ytan. På min hud. Allt som omsluter mig känns som en stor erogen zon som kan explodera i en orgasm vid minsta beröring."

Att jag träffade Taiyou var oundvikligt. Han var ett år äldre och utsedd att vara min fadder på skolan när jag åkte till Japan som utbytesstudent och jag tappade nästan andan när jag såg honom. Vi umgicks intensivt och han gjorde mig knäsvag och fick mitt hjärta att slå volter. Och när han började prata om shibari visste jag direkt att jag ville testa det ...

Den här novellen är publicerad i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes intention är att visa den mänskliga naturen och dess olika sidor genom berättelser om passion, intimitet, lust och kärlek i en blandning av starka berättelser och erotik.

Desirée Coy är en pseudonym för en etablerad författarinna från Västsverige. Desirée skriver lustfylld läsning för kvinnan mitt i livet. Berättelser om vänskap, längtan, nyväckt lust, osäkerhet, förbjuden åtrå och lyckliga slut.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Laufzeit Hörbuch:

19 Min.

Seiten E-Book:

13

Kategorien:

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

19.7.2022

Verlag Hörbuch:

Lust

ISBN Hörbuch:

9788728139707

Verlag E-Book:

Lust

ISBN E-Book:

9788728139035