Den fantastiska Gracie

Bewertung 4.4
6 Std. 13 Min.
180 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

En otrolig, men sann, historia som lockar till både skratt och gråt. En historia om hur den döva Grand Danois-valpen Gracie dimper ner i en ung mans liv och hur han genom henne lär sig vad som är viktigt i livet.

Hon var ensam kvar i sin kull och ingen vill ha henne en liten Grand Danois-valp som var albino och dessutom döv. Hon hade stora, himmelsblå ögon och när Dan Dye försiktigt närmade sig henne, kämpade hon sig upp på tassarna som ett vingligt föl. Hon buffade till honom på näsan med sin nos, tog ett ostadigt steg tillbaka och tittade honom i ögonen. Den lilla hundvalpen hade lika gärna kunnat tala, för det rådde ingen tvekan om vad hon menade: Du vet att jag är den rätta. Sluta tramsa och ta mig härifrån!

Den fantastiska historien om Gracie fortsätter när hon vid två års ålder började matvägra, men till slut gick med på att äta de nybakade hundkexen som Dan lärde sig att göra. Ryktet om de fantastiska hundkexen spred sig och Dan och hans kollega Mark startade Three Dog Bakery, ett litet bageri som bakar nyttigt hundgodis. Ryktet fortsätter att sprida sig för att till sist explodera när Dan, Mark och Gracie blir inbjudna till Oprah Winfrey Show och Oprah glatt äter ett hundkex under intervjun. Mediahysterin blir enorm och efter ett tv-framträdande hos Conan OBrian, blir Dan och Mark erbjudna ett eget matlagningsprogram för hundar. Det lilla hundkexbageriet Three Dog Bakery är idag en kedja med över femtio butiker över hela Nordamerika.

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Nils-Olof Östergård

Format:

Hörbuch
E-Book

Laufzeit Hörbuch:

6 Std. 13 Min.

Seiten E-Book:

180

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

18.10.2013

Verlag Hörbuch:

Word Audio Publishing

ISBN Hörbuch:

9789175231914

Verlag E-Book:

Bokfabriken

ISBN E-Book:

9789187301223

© Word Audio Publishing (Hörbuch)

© Bokfabriken (E-Book)