Dettmann - ja johtamisen taito

Bewertung 4.1
7 Std. 26 Min.
164 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Henkilökuva koripallovalmentajasta joka käänsi johtamisopit päälaelleen.

Henrik Dettmann on saavuttanutSuomen koripallomaajoukkueen kanssa uskomatonta menestystä. Menestys alkoi, kun Dettmann päätti hylätä perinteisen johtamistavan, jossa tärkeintä on voitto - hinnalla millä hyvänsä. Tie nuoresta kuumapäästä filosofivalmentajaksi oli pitkä, mutta tuon matkan opetuksista voi nauttia kaikilla elämän aloilla. Dettmann on suosittu luennoitsija bisnesmaailmassa, mikä ei ole ihme, sillä hänen ajatuksensa sopivat asiantuntijaorganisaation johtamiseen kuin nenä päähän, tai pallo koriin.

Saska Saarikoski on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja. Saarikoski valittiin vuoden toimittajaksi Bonnierin journalistipalkinto -gaalassa 2014. Hän on aiemmin julkaissut teokset Sanojen alamainen, Danny ja Kolmas kierros (yhdessä Anja Kaurasen kanssa).

Saska Saarikoski (s.1963) on palkittu journalisti ja yhteiskunnallinen keskustelija, joka ottaa asioihin terävästi kantaa niin Helsingin Sanomissa, sosiaalisessa mediassa kuin Pressiklubissa. Saarikoski on kirjoittanut useita kirjoja, muun muassa teokset Kaikki on mahdollista, lastenkirjan Meidän isä on hammaspeikko sekä Sanojen alamainen, joka kertoo hänen isästään Pentti Saarikoskesta. Saarikoski harrastaa muun muassa koripalloa, historiaa ja sukellusta. Kesäisin hänet näkee usein Töölön jalkapallostadionilla HJK:n peliä katsomassa. Tällä hetkellä Saarikoski asuu Washington D.C.:ssä, Yhdysvalloissa. Hänellä on neljä lasta.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Laufzeit Hörbuch:

7 Std. 26 Min.

Seiten E-Book:

164

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

4.1.2017

Verlag Hörbuch:

WSOY

ISBN Hörbuch:

9789510426524

Verlag E-Book:

WSOY

ISBN E-Book:

9789510413487