Drømme ved havet

Drømme ved havet

Buchbeschreibung

I den lille galiciske fiskerby Vilagarcía arbejder den 22-årige Rosa Moreno på en simpel bar, men drømmer om at finde en mand, der vil tage hende med ud i verden og gøre hende virkelig.

I den irske kystby Kinsale lever juveleren Peter Sympson et stille og regelmæssigt liv, mens han venter på den kunde, der vil opdage den skjulte skønhed i en af hans mest elskede ædelstene.

I Tréguier, en slumrende idyl i en afkrog af Bretagne beværter enken madame Le Grand alle sømænd, der anløber havnen i et forsøg på at dulme savnet efter sin afdøde mand.

I Marstal på Ærø søger Jacob Nielsen sjælefred efter en hektisk karriere i computerverdenen, men har svært ved at finde noget, som giver livet mening og fantasien næring.

Til disse fire sjældent besøgte havne kommer den sorgløse kaptajn Marcel sejlende om bord på et mindre kystfartøj, og mødet med ham får de fire personer til at erkende deres længsel efter noget, som ligger hinsides historien, noget som vil forhindre, at deres liv forløber helt sporløst.

Den svenske forfatter Björn Larsson (f. 1953) boede i flere år om bord på sin båd Rustica. Han er professor i fransk ved Lunds Universitet og fik sit internationale gennembrud som forfatter med romanerne "Long John Silver" og "Den Keltiske Ring".

Autor oder AutorinBjörn Larsson
Sprecher oder SprecherinAnne Storm Olsen

HörbuchE-Book

Dänisch

Das denken andere über das Buch

Rezensionen zu Drømme ved havet

Es gibt noch nicht genügend Bewertungen

Es gibt noch nicht genügend Bewertungen