Fartdjævlen

Bewertung 4.6
12 Std.
416 Seiten
Roland Benito
bookCoverFor

Buchbeschreibung

En tidlig morgen sætter et trafikuheld i et vejkryds i det vestlige Aarhus, forårsaget af en vanvidsbilist, gang i en lavine af fatale begivenheder. Som fører af bilen finder man den 17-årige Mathilde Abel, som ikke overlever sine kvæstelser. Journalist Anne Larsen kører tilfældigt forbi, netop da ambulancen er på vej væk fra stedet. I den forulykkede bil hænger der på bakspejlet et halssmykke, et sølvkranie med kun ét øje af rødt glas, som straks fanger Annes opmærksomhed.
Smykket viser sig at føre tilbage til en dødsulykke for tyve år siden i Hareskoven på Sjælland og en forsvundet treårig dreng.
Samme dag sker der et skuddrab på en 14-årig dreng ikke langt fra stedet, hvor ulykken skete. Anne har mistanke om, at drabet på ham har noget med ulykken at gøre, fordi drengen så, hvad der virkelig skete.
Politikommissær Rolando Benito fra Østjyllands Politi efterforsker skuddrabet, som man først betragter som banderelateret, men da Anne kommer med sin teori, begynder han at interessere sig for andre motiver. Efterforskning sætter imidlertid mange liv i fare, for fortiden bør ikke altid graves frem.

Kriminalassistent Roland Benito bliver på sit arbejde på politigården i Aarhus sat på nogle af de mest grusomme og indviklede sager. Selv bærer han rundt på en dyster arv. Hans far, der var politimand i Napoli, blev myrdet af mafiaen, hvorefter Roland og hans mor var tvunget til at flygte til Danmark. Roland har arvet sin fars retfærdighedsfølelse og kaster sig over de mest komplicerede og uhyggelige sager uden at kny.

Anne Larsen er journalist og har en tendens til at blive lidt for involveret i de sager, hun undersøger. Det fører tit til, at hun må arbejde sammen med Roland Benito for at opklare sagerne, og ikke mindst for at undslippe de farer, hun igen og igen roder sig ud i.

Rolands sager dækker alt fra tilsyneladende umotiverede børnemord til identitetstyveri, forsvindingssager til fangeflugt, og indimellem trækker sagerne tråde til hans hjemland, Italien.

Alle bøgerne om Rolando Benito og Anne Larsen kan læses hver for sig og som serie.

Inger Gammelgaard Madsen (f. 1960) er en dansk forfatter. Inger Gammelgaard Madsen har oprindeligt en baggrund som grafisk designer. Hun debuterede som forfatter med kriminalromanen "Dukkebarnet" i 2008. Sidenhen er fulgt flere bøger i samme genre. Her kan blandt andet nævnes "Drab efter begæring" (2009), "Slangers gift" (2014), "Dommer og bøddel" (2015) og "Blodregn" (2016).

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Teil:

15

Laufzeit Hörbuch:

12 Std.

Seiten E-Book:

416

Sprache:

Dänisch

Erscheinungsdatum:

1.4.2022

Verlag Hörbuch:

Saga Egmont

ISBN Hörbuch:

9788728283486

Verlag E-Book:

Forlaget Farfalla

ISBN E-Book:

9788797357200