Fossildrottningen

Bewertung 4.2
20 Std.
536 Seiten
Mortimer
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Ida och Lasse har lyckats komma in i Ryssland och tar sig vidare till Moskva för att finna Idas mormor Alma. Med sig har de ett fragment av en besynnerlig fossilsten som trotsar alla naturvetenskapliga förklaringar - Jungfrustenen.

Dessutom för de med sig en tidigare okänd dagbok av Linnélärjungen Daniel Solander samt ett antal dyrbara ryska smycken som för över två hundra år sedan gömdes undan i en avlägsen älv i norra Finland.

Ida och Lasse ska tillsammans med Alma försöka hitta de övriga tre fossilfragmenten, men ett hotfullt forskarnätverk är dem tätt i hälarna och kan göra vad som helst för att få fatt i stenarna.

Dessutom vill Ida få svar på den fråga som präglat hela hennes liv: Är hennes mamma Eva död eller kan det vara så att hon fortfarande lever?

Fossildrottningen är andra delen av sex i en fartfylld, lekfull och gripande thrillerserie. Det handlar om mystiska grundämnen, försvunna mödrar och en annalkande ekologisk katastrof. Bara om Ida, Eva och Alma hittar varandra i tid kan de lösa den svindlande gåtan och rädda världen.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Serie:

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

20 Std.

Seiten E-Book:

536

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

8.5.2014

Verlag Hörbuch:

Norstedts

ISBN Hörbuch:

9789113056319

Verlag E-Book:

Norstedts

ISBN E-Book:

9789113056289