Gatans lag

Bewertung 4.1
14 Std. 53 Min.
Mickey Haller
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Bokserie: Harry Bosch (del 14)
Advokat Mickey Haller, som vi känner från I lagens limo, tar över sin mördade väns verksamhet. Kommissarie Harry Bosch anlitas för att undersöka mordet. De båda herrarna hamnar snart på kollisionskurs med varandra.

I Gatans lag möts Mickey Haller och Harry Bosch, och de bär på en större släktskap än någon av dem anar - eller den ene av dem bär faktiskt på lite mer kunskap än den andre.
Det ser rätt ljust ut för Mickey Haller; efter två år av motgångar är han redo att träda in i rättssalen igen. Hans vän och kollega, Hollywood-advokaten Jerry Vincent, mördas och Haller får ta över försvaret av en aktad studiochef som står anklagad för mordet på sin hustru och hennes älskare. Hallers största fall hittills. Den enes död den andres bröd, kan man också säga. Men just när Haller som bäst förbereder fallet som ska ta honom rätt in i smöret igen så inser han att Vincents mördare mycket väl kan vara ute efter honom också.
Det är då Harry Bosch kliver in i bilden. Fast besluten att finna Vincents mördare tvekar han inte när det gäller att använda Mickey Haller som lockbete. Men allteftersom faran växer och insatserna och riskerna blir större så inser de båda att de måste samarbeta för att lyckas, för att överleva när det är gatans lag som gäller.
Gatans lag är en stor kriminalroman, såväl innehålls- som omfångsmässigt. Och intrigmakeri av en riktig mästare.

Autor*innen:

Format:

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

14 Std. 53 Min.

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

4.3.2010

Verlag Hörbuch:

Norstedts

ISBN Hörbuch:

9789113030135