Geniets hemmelighed

Bewertung 4.5
13 Std. 48 Min.
429 Seiten
King & Maxwell
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Michelle Maxwell er indlagt efter de traumatiske oplevelser i forbindelse med hende og makkeren Sean Kings sidste sag. Mens Michelle kæmper med sine dæmoner, bliver King kontaktet af et hemmelighedsfuldt selskab, der vil have ham til at undersøge de mystiske omstændigheder omkring en af deres topmatematikeres død. Snart bliver Sean blandet ind i en verden af elitefysikere og -matematikere, CIA- og FBI-agenter, spioner, krigshelte og meget mere. Da han pludselig selv befinder sig i skudlinjen, får han brug for hjælp – både fra en tilsyneladende restitueret Michelle, og fra en ung, autistisk pige, der er et geni med tal og har at helt særligt talent for at bryde koder.

"Man kan slet ikke stoppe med at læse." – Washington Post

"Umulig at lægge fra sig. Baldacci, allerede en af krimiens mestre, finder virkelig sin stemme her. Den bedste bog i serien indtil videre." – Booklist

"Geniets hemmelighed" er tredje bind i "King & Maxwell"-serien.

David Baldacci (f. 1960) har skabt sig et ry som en af verdens bedste thrillerforfattere, og hans bøger ryger direkte ind på bestsellerlisterne. "King & Maxwell"-serien er en af hans mest populære serier til dato.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

E-Book
Hörbuch

Laufzeit Hörbuch:

13 Std. 48 Min.

Seiten E-Book:

429

Sprache:

Dänisch

Erscheinungsdatum:

8.4.2022

Verlag Hörbuch:

Lindhardt og Ringhof

ISBN Hörbuch:

9788726964745

Verlag E-Book:

Lindhardt og Ringhof

ISBN E-Book:

9788711995266