Hämärän hetki

Bewertung 3.8
14 Std. 48 Min.
306 Seiten
Öölanti
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Tarujen saaren hämärässä vaanii vaara.

Öölanti-dekkarisarjan aloittava Hämärän hetki on lukuelämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Se on kertomus kadonneesta pojasta, loputtomasta kaipauksesta sekä siitä, kuinka menneisyyden varjot pimentävät nykyisyyttä. Ne ulottuvat Öölannin karuilta rannoilta Karibianmeren satamakaupunkeihin ja toisen maailmansodan ajoista nykypäivään.

Eräänä sumuisena päivänä 1970-luvun alussa pikkupoika katoaa Pohjois-Öölannissa jälkiä jättämättä. Poliisi, perhe ja vapaaehtoiset tekevät turhaa työtä, poikaa ei löydy. 20 vuotta myöhemmin pojan äiti Julia saa odottamattoman puhelun. Julian isä, vanha merikapteeni Gerlof Davidsson, pyytää tytärtään palaamaan Öölantiin,sillä uusi johtolanka on löytynyt. Vasta nyt Julia kuulee tarinan omituisesta ja mahtavasta Nils Kantista, joka aikaa sitten kylvi saarella pelkoa uhkaavalla käytöksellään. Kant on kuollut ja kuopattu aikoja sitten, kauan ennen Julian pojan katoamista, mutta yhä kerrotaan, että mies vaeltelee Öölannin nummilla hämärän hetkellä.

Johan Theorin on syntynyt Göteborgissa ja asuu siellä edelleen. Hän on journalisti ja kirjailija, joka on viettänyt kaikki kesänsä Öölannin saarella. Hämärän hetki aloittaa kiitetyn Öölanti-jännityssarjan.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Outi Menna

Format:

Hörbuch
E-Book

Serie:

Teil:

1

Laufzeit Hörbuch:

14 Std. 48 Min.

Seiten E-Book:

306

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

23.3.2023

Verlag Hörbuch:

Tammi

ISBN Hörbuch:

9789520449346

Verlag E-Book:

Tammi

ISBN E-Book:

9789520446215