Hämnaren från Tjörn

Bewertung 3.9
6 Std. 29 Min.
223 Seiten
Greger Thulin
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Kriminalkommissarie Greger Thulin och hans sambo Charlotte Engman är på väg hem till Tjörn efter en semesterresa utomlands. I bilen på väg upp på Tjörnbron ser de ett stort ljussken framför sig. Detta visar sig vara en bilexplosion och i vraket återfinns resterna av Försäkringskassans överdirektör. En månad senare inträffar ytterligare en sprängning med samma tillvägagångssätt, den här gången är det chefen för Socialtjänsten som sitter i bilen.

Emil är femton år när hans hårt arbetande ensamförsörjande mamma drabbas av cancer. Myndigheternas auktoritet och oförmåga att tillämpa lagarna på bästa sätt föder en känsla av maktlöshet för alla berörda. Vi får följa mamman Olivias kamp för överlevnad och kampen mot Försäkringskassans regler, som trots den svåra sjukdomen tvingar ut henne i arbetslivet.

Boken berättar om kaoset och splittringen av en familj som drabbas av en svår sjukdom som så småningom leder till döden. Hur hopp och kärlek stegvis leder till sorg, vrede och maktlöshet och där hämnden blir den lindring som själen behöver för att läka. En verklighetsbaserad berättelse av Ramona Fransson som berör på djupet.

Autor*innen::

Sprecher*innen::

Format::

Hörbuch:
E-Book:

Teil:

6

Laufzeit Hörbuch:

6 Std. 29 Min.

Seiten E-Book:

223

Sprache::

Schwedisch

Erscheinungsdatum::

16.12.2013

Verlag Hörbuch::

Anomar Förlag

ISBN Hörbuch::

9789186465438

Verlag E-Book::

Anomar Förlag

ISBN E-Book::

9789186465179

© Anomar Förlag (Hörbuch)