Hitlerin kylkiluu

245 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Kohtalo on varannut Veljeskunnalle kunnallisvaaleja suuremmat suunnitelmat Huikea seikkailusatiiri ääriliikkeistä ja niiden puoleensa vetämistä ihmisistä.

Ei hakaristilippua voi unohtaa kun se kotilahdella liehuu.

Saammeko esitellä Veljeskunnan, kolmikon joka haluaa hallita Porvoota ja sen jälkeen koko Suomea, miksei maailmaakin.
Ruoppaaja Jaakko Muttilainen, aikaansaava mies jolle Katri Helena on Suomen Marlene Dietrich.
Konstaapeli Parviainen, jonka uskon yli menee vain Veljeskunnan etu. Agronomi Hildén, Veljeskunnan aivot ja ylikuormitettu maksa, mies jolla on suunnitelma: tuoreen uutisen mukaan Hitler ei kuollutkaan bunkkeriin Berliinissä vaan hänen jäännöksensä ovat yhä vapailla markkinoilla.
Kolmikon takana on joukko tolkun naisia, jotka yrittävät estää miestensä järjettömyyttä tulehtumasta silkaksi hulluudeksi.
Alkaa huima seikkailu ja pakoretki, joka vie Veljeskunnan yhtä lailla saksalaisen pikaruokakeisarin hoviin kuin Mossadin sadistisen agentin tähtäimeen, Tove Janssonin saarelle ja meren syvyyksiin.
Hitlerin kylkiluu on huikea ja törkeä seikkailusatiiri ääriliikkeistä ja niiden puoleensa vetämistä ihmisistä. Mistä ei saa puhua, sille täytyy nauraa.

Pete Suhonen (s. 1967) on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja kolmen pojan isä. Pikkupoikana Suhonen kirjoitti Ystäväni-kirjaan haluavansa kirjailijaksi, mutta sortui pitkäksi toviksi muihin töihin: hän ajoi taksia, opiskeli Helsingin kauppakorkeakoulussa suomen kieltä ja viestintää, maahantoi kenialaisia käsitöitä sekä johti City-lehteä kolmentoista vuoden ajan. Suhonen harrastaa saarielämää ja veneilyä.

Autor*innen:

Format:

E-Book

Seiten E-Book:

245

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

1.8.2012

Verlag E-Book:

WSOY

ISBN E-Book:

9789510395240