Huggormens spår

Bewertung 4.5
2 Std.
59 Seiten
Dalslandsdeckarna
bookCoverFor

Buchbeschreibung

När Aron, Henke och Leo träffar Esmeralda, anar de inte att de snart hamnar i ett äventyr med inbrott och kallsinniga mördare! Allt börjar med en cykeltur för att köpa godis men när Leo ramlar och slår sig rejält följer de en smal grusväg som leder till fem hus för att få hjälp. I ett av husen bor Esmeralda och när Aron, Henke, Leo och Myggan börjar nysta i mystiska händelser där förstår de att spåren leder till någon i ett av de andra husen någon som vill Esmeralda illa. Och ju närmare sanningen som Dalslandsdeckarna kommer, ju närmare faran kommer de Och dessutom inser gänget att den nya bekantskapen med Esmeralda är äldre än vad de kunnat ana!

Detta är det 12:e äventyret med Dalslandsdeckarna böcker med lättare språk, något större text, illustrationer och riktiga cliffhangers som avslutar varje kapitel sidorna vänder sig mer eller mindre av sig själva. Serien är oerhört uppskattad av sina läsare och ligger ständigt på topplistorna.

Pia Hagmar kommer ursprungligen från Göteborg där hon föddes 1961. Genom åren har Pia haft massor med olika sorts jobb: trädplanterare, hästskötare, museiguide och lärarvikare till exempel, men mest uppskattade hon journalistyrket - innan hon blev författare på heltid. Idag bor Pia i ett stort hus på landet, en bit väster om den stora sjön Vättern i Sverige.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Format:

Hörbuch
E-Book

Teil:

12

Laufzeit Hörbuch:

2 Std.

Seiten E-Book:

59

Sprache:

Schwedisch

Erscheinungsdatum:

6.9.2010

Verlag Hörbuch:

B. Wahlströms

ISBN Hörbuch:

9789132167768

Verlag E-Book:

B. Wahlströms

ISBN E-Book:

9789132164972