Hvis du vil have regnbuen

Hvis du vil have regnbuen

Buchbeschreibung

15-årige Jamie skal starte på efterskole og står over for det bedste år i sit ungdomsliv. Det er i hvert fald, hvad alle siger. Oven på en turbulent tid i familien glæder hun sig til at komme hjemmefra, men på skolen viser virkeligheden sig at være knap så konfettifyldt som glansbilledet. Jamie kæmper for at blive en del af fællesskabet og drømmer bare om at komme ind i varmen hos skolens dronning, Kristine.

Det er ikke let, og da Jamie efter et par måneder får den mystiske og reserverede Michelle som roomie, bliver hendes plan endnu mere kompliceret. Alle ser skævt til den nye pige, men på værelset oplever Jamie en anderledes side af Michelle, og den fortrolighed, som opstår mellem de to, udvikler sig til forelskelse. Samtidig får Kristine øjnene op for Jamies kvaliteter som veninde – men kan man være kærester med skolens mest upopulære og bedste veninder med den mest populære på samme tid?

Hvis du vil have regnbuen er en fortælling om teenageårenes intense rutsjebanetur. Om venskab, vildskab og splittelsen mellem, hvad der virker rigtigt udadtil og føles rigtigt indadtil.