Joulupukin unelma

Opi kuinka unelmista tehdään totta

58 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Unelmiinsa on tärkeää uskoa, mutta se ei riitä.

Joulupukin unelma on sadun muotoon kirjoitettu opas siihen, kuinka unelmista tehdään totta. Se sopii niin start up -yrittäjälle, itsensä kehittämisestä kiinnostuneelle työntekijälle kuin koko perheen yhteiseksi iltasaduksi.

Niklas Pukilla on tuttu ongelma: hänellä on unelma mutta ei keinoja eikä rohkeutta tehdä siitä totta. Apuun tulee viisas Urho-tonttu, joka vie Niklaksen seikkailulle Unelmakuruun. Niklas oppii neljän tonttukylän asukkailta kaikista niistä asioista, joita tarvitaan unelmien tavoittelemiseen: avoimuudesta uusille asioille, yrittämisestä ja epäonnistumisesta, viisaasta uurastamisesta sekä rohkeudesta. Niklaksen taantumuksellisessa kotikaupungissa Jumilompolossa kaikki eivät pojan unelmointia kuitenkaan sulata, ja edessä on jännittävä seikkailu, jonka päätyttyä maailma ei enää ole entisensä. Kuka vei juustoni -kirjan, Nalle Puh ja Taon ja Pikku prinssin mieleen tuova teos on on uudenlainen avaus Suomen kirjamarkkinoilla.

Vuosien saatossa suomalaistunut kanadalainen André Noël Chaker tunnetaan muun muassa yritysvalmentajana, Speakersforumin palkittuna puhujana, J. Karjalaista ranskaksi levyttäneenä laulajana sekä kirjailijana. Chakerin The Finnish Miracle: ihanuuksien ihmemaa (Talentum) oli vuoden 2011 myydyimpiä tietokirjoja.

Übersetzer*innen:

Kira Poutanen

Format:

E-Book

Seiten E-Book:

58

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

8.10.2015

Verlag E-Book:

WSOY

ISBN E-Book:

9789510411957