Kaksoiselämä

Bewertung 3.5
319 Seiten
bookCoverFor

Buchbeschreibung

S. J. Watsonin psykologinen trilleri solmii intohimojen, syyllisyyden ja rakkauden punoksen, josta on vaikea selviytyä vahingoittumattomana. Kuinka pitkälle kannattaa mennä päästäkseen perille toisen salaisuuksista?

Julian pikkusisko Kate murhataan, ja tapahtuma ravisuttaa Lontoossa valokuvaajana työskentelevän Julian rauhallista elämää. Koska poliisi ei tunnu etenevän tutkinnassaan, Julia matkustaa Pariisiin ja alkaa itse selvitellä Katen viimeisiä vaiheita, niin itsensä vuoksi kuin myös poikansa Connorin, jonka oikea äiti Kate oli. Julia ystävystyy Katen asuintoverin Annan kanssa, ja pikkusiskon elämästä alkaa paljastua salaisuuksia. Ennen kuin Julia huomaakaan, hän on tiiviisti menneisyyden verkossa. Tutustuminen arvoitukselliseen Lukasiin on vähällä saada hänet menettämään kontrollin täysin elämästään.

Lontoossa asuva S. J. Watson (s. 1971) opiskeli fysiikkaa Birminghamin yliopistossa ja työskenteli valmistumisensa jälkeen useissa sairaaloissa kirjoittaen samalla iltaisin ja viikonloppuisin pöytälaatikkoonsa. Esikoisteos Kun suljen silmäni syntyi kirjoituskurssilla, ja kirjasta tuli huikea menestys ympäri maailmaa. Vuonna 2012 suomeksi julkaistu teos käännettiin yli 40 kielelle ja se voitti useita palkintoja. Kirjaan perustuva elokuva Before I Go to Sleep sai ensi-iltansa syksyllä 2014. Kaksoiselämä on Watsonin odotettu toinen romaani.

Autor*innen:

Übersetzer*innen:

Laura Beck

Format:

E-Book

Seiten E-Book:

319

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

9.11.2015

Verlag E-Book:

Bazar

ISBN E-Book:

9789522792754