Lähiö

Bewertung 3.7
14 Std. 50 Min.
306 Seiten
Klara Walldéen
bookCoverFor

Buchbeschreibung

Ajankohtainen trilleri terrorismista, Ruotsin lähiöistä ja kaiken takana vaikuttavasta rahasta.

Uimarin itsenäisessä jatko-osassa Klara Walldéen joutuu mukaan kansainväliseen vyyhteen, jossa sisar etsii veljeään, Tukholman lähiöissä kytee kapina ja terrorismia pyörittävä raha murentaa yhteiskunnan perustaa.

Yasmine ja Fadi pakenevat lapsina Syyriasta. Uusi elämä Ruotsissa on vaikeaa erityisesti Fadille, ja kun hän joutuu vaikeuksiin, ottaa Yasmine syyt niskoilleen ja muuttaa maasta. Yasmine pärjää New Yorkissa, mutta yksin jäänyt Fadi radikalisoituu. Klara Walldéen taas yrittää toipua Lontoossa Uimarin tapahtumista, kun outoja alkaa tapahtua: tietokone varastetaan ja kollega kuolee metrojunan alle. Jäljet johtavat Tukholmaan, jonka lähiöissä kytee kapina. Sinne palaa myös Yasmine etsimään kadonnutta veljeään.

Ruotsalainen Joakim Zander (s. 1975) on oikeustieteen tohtori, joka on työskennellyt mm. Euroopan parlamentissa. Uimari on hänen ensimmäinen romaaninsa, ja se on myyty 27 maahan. Syyriassa ja Afganistanissa asunut Zander asuu parhaillaan Lundissa suomalaisen vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa.

Autor*innen:

Sprecher*innen:

Übersetzer*innen:

Maija Kauhanen

Format:

E-Book
Hörbuch

Teil:

2

Laufzeit Hörbuch:

14 Std. 50 Min.

Seiten E-Book:

306

Sprache:

Finnisch

Erscheinungsdatum:

20.4.2016

Verlag Hörbuch:

Tammi

ISBN Hörbuch:

9789513191979

Verlag E-Book:

Tammi

ISBN E-Book:

9789513188986